Thursday, March 28, 2013

Proud Cypriot youth against the economic dictatorship of the New World Order

The proud Cypriot youth resist against the economic dictatorship of global and domestic bankers. New World Order purpose is the enslavement of all nations by implementing an economic genocide. Their cruel plan will not stay unpunished! Cypriots sparked the flame of resistance and they invite the rest of Europeans in awakening in order to fight for their rights. 

Wake Up Cyprus! Wake Up Greece! Wake up Italy! Wake up Spain! Wake up Portugal! Wake Up Europe!



Η περήφανη Κυπριακή νεολαία αντιστέκεται ενάντια στην οικονομική δικτατορία των παγκόσμιων αλλά και εγχώριων τραπεζιτών. Οι σχεδιασμοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων που επιχειρούν να επιβάλουν στο νησί με σκοπό την οικονομική γενοκτονία του έθνους δεν θα περάσει ατιμώρητη! Οι Κύπριοι άναψαν την φλόγα της αντίστασης καλώντας τους υπόλοιπους Ευρωπαίους σε αφύπνιση για διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. 

Ξύπνα Κύπρος! Ξύπνα Ελλάδα! Ξύπνα Ιταλία! Ξύπνα Ισπανία! Ξυπνα Πορτογαλλία !Ξύπνα Ευρώπη

1 comment:

  1. ξύπνα Κύπρος, ξυπνάτε ατομικιστές, καβουκιστές κυπρέοι πριν τα καταστρέψουν όλα με δύναμικότητα, ελπίδα μπορούμε μέσω της μόρφωσης που είναι το μεγαλύτερο όπλο.. όλοι ενωμένα αλλά ξέρουν καλά οι νεοταξίτες να σχεδιάζουν μονίμως διχόνοια και διαίρει και βασίλευε.....

    ReplyDelete